Mes nežinome geresnio būdo imuniteto stiprinimui nei natūralus ir itin gardus medus.
- Medus koryje ilgiau išlieka skystas, geriau išsaugo savo naudingąsias savybes.
- Medų su koriu rekomenduojama kramtyti ilgesnį laiką. Tokiu būdu organizmas gauna ne tik medaus, bet ir daugelį vertingų komponentų: vitamino A, žiedadulkių, bičių pikio.
- Bičių vaške vitamino A (karotino) yra netgi daugiau negu morkose. Kramtant medaus korį, vitaminas pasisavinamas per burnos gleivinę. Iškramtytą vašką reikia išspjauti, tačiau nieko tokio, jei gabalėlį jo nurysite.
Du Medu elektroninėje parduotuvėse rasite išskirtinio Medaus namai medaus su koriu, tačiau ir medaus skanėstų su įvairiais priedais - saulėtas dienas primenančiomis avietėmis ir žemuogėmis, vasara kvepiančiais čiobreliais ar nuo rudeninių vėjų saugančiais imbieru ir citrina.